bpha-logo_bg.png

Българската асоциация по обществено здраве в Европейската седмица на общественото здраве 13-17 май 2019

Събития на БАОЗ по случай Европейската седмица на общественото здраве

Понеделник, 13 май 2019 Интервю на доц. Гена Грънчарова по БНР „Хоризонт“ с представяне на целите и обхвата на Европейската седмица на общественото здраве Спортен празник в МУ-Плевен „Студентите в МУ-Плевен – в различни физически активности“, организиран от катедра „Физикална медицина, рехабилитация, ерготерапия и спорт“, Факултет „Обществено здраве“ Начало 16:00 Място: Спортен комплекс „Проф. Недко Кючуков“ Интервю по телевизия „Зетра“ на доц. Таня Мегова, член на БАОЗ, Факултет „Обществено здраве“, катедра „Физикална медицина, рехабилитация, ерготерапия и спорт“ на тема „Физическата активност – предпоставка за качеството на живот“ Спортен празник в РУ „Ангел Кънчев“ – „Физическа активност, здраве и енергия във

Обобщение на Европейската седмица на общественото здраве

EUPHA отчита невероятен успех на първата по рода си Европейска седмица на общественото здраве. 

При откриването на седмицата в Брюксел на 13 май 2019 г., предавано пряко в Youtube, председателят на EUPHA Natasha Muskat подчерта, че Българската асоциация по обществено здраве (БАОЗ) е на първо място по брой и разнообразие на планирани събития. 

12th European Public Health Conference in Marseille, France

Building bridges for solidarity and public health

16th World Congress on Public Health – Rome 2020

Theme of the Congress: Public Health for the Future of Humanity: Analysis, Advocacy, and Action

5-ти юбилеен фестивал “Море и здраве”

На 17-18 май 2019г. във Варна ще се проведе 5-ти юбилеен фестивал “Море и здаве” с тема “Спорт, море и здраве”.

Celebrating healthy populations

Celebrating healthy populations

European public health week 2019

Акадамична лекция на тема “Щастие, качество на живот и здраве”

Академична лекция на тема: “Щастие, качество на живот и здраве” бе представена на 20.03.2019г. (сряда, Международен ден на щастието) от 11:00ч. в зала Докторантско училище, сграда Ректорат на МУ-Варна от доц. д-р Десислава Иванова Ванкова, д.м.

Професор Янкуловска представи Центъра за компетентност и етиката на роботизираната хирургия в Рим

Плевенски учен представи България на международна конференция по робоетика в Рим, организирана от Папската академия на живота . Това е проф. д-р Силвия Янкуловска, декан на факултет „Обществено здраве“, водещ преподавател у нас по Биоетика. Тя е първият учен от Източна Европа, който получава най-високото отличие в областта на клиничната етика – наградата Hans Joachim Schwager за 2016 г., присъдена и във Вашингтон. Основател е на форума „Ден на биоетиката“ в България , който и тази година ще се проведе в началото на април в Медицински Университет-Плевен.

Publish modules to the "offcanvas" position.